Wedding studio Time - fotografiranje vjenčanja, video snimanje vjenčanja

Lajkajte Wedding studio Time na facebooku!

Vjenčani paketi

Dragi naši zaručnici!

U želji da maksimalno udovoljimo i najzahtjevnijim mladencima formirali smo nekoliko atraktivnih snimateljskih aranžmana kojima ćemo oživiti vašu svadbenu svečanost svaki puta kada otvorite korice vašeg svadbenog albuma.

Mladenci koji žele trajno sačuvati uspomenu na svoje vjenčanje i žele da ono bude popraćeno fotografijama od samog početka pa sve do kraja ceremonijalnog dijela svadbene svečanosti odlučit će se za jedan od sljedećih aranžmana.

Svaki od predloženih aranžmana okviran je koncept i stoga može biti prilagođen vašim željama i specifičnoj situaciji.

Preuzmite katalog Studija Time u PDF obliku.

Pogledajte naše aranžmane:

Standard aranžman

6 komada DVD-a (4 sata, montaža, 3 spota, foto album, muzika po izboru mladenaca)

nemoguće je u nekoliko natuknica kvalitetno predstaviti aranžman stoga vas molimo da nas kontaktirate za dodatne informacije

Povratak na vrh stranice

Extra aranžman

Razliku između ovog i prethodnog aranžmana čine fotografije 50% veće (15x22cm) nego u prošlom aranžmanu. To je novost jer taj format postaje standard u našim paketima. Sigurno želite da album bude ispunjen fotografijama, a ne praznim prostorom. U paketu je i komplet book-ova.

Mladenci koji su spremni na suradnju te dio svog ceremonijalnog dijela utrošiti na poziranja na atraktivnim lokacijama, odlučit će se za aranžman koji će vaše vjenčanje učiniti posebnim i neponovljivim doživljajem u očima onih koji će ga razgledati.

(obrada sve fotografije, retuš, crno bijelo filteri)

6 kom dvd-a (4 sata, montaža, 5 spotova, foto album, muzika po izboru)
Usluga snimanja video aranžmana sastoji se od snimanja cca. 4 sata video master materijala na terenu, digitalnom kamerom. Snimanje traje do konca ceremonijalnog dijela vjenčanja (cca 12 sati). Nakon snimanja originalna se video snimka obogaćuje titlovima, digitaliziranom špicom, foto albumom ili spotom po želji mladenaca. Pojedini dijelovi video materijala podlažu se prigodnom glazbom. U konačnici dobijate dinamično montiranu snimku vjenčanja u trajanju 3-4 sata prožetu sa spotovima te interaktivnim menijem s otiskom i omotom u boji.

Povratak na vrh stranice

Deluxe aranžman

Glamur ovoga raskošnog aranžmana pojačan je velikim brojem stilski dotjeranih povećanja koja naglašavaju dojam i svakog promatrača ostavljaju bez daha, također tu je veća količina fotografija, veći foto album, zidno povećanje, više bookova, video s više kopija i drugo...

Neograničeni broj snimaka na terenu, fotografije su u obradama (color, crno-bijele, sepia, maske i okviri).

Sve se fotografije pojedinačno pregledavaju i po potrebi obogaćuju računalnom obradom, kadriranje, design filterima i sl.

8 kom dvd-a (4 sata, montaža, 5 spotova, foto album, muzika po izboru)

Povratak na vrh stranice

Exclusive aranžman

Kao što i sam naziv nameće, ovaj aranžman namijenjen je mladencima - ekskluzivnim mladencima koji žele impresionirati i biti impresionirani. Ljepotu i potpunost ovog aranžmana osim velikog broja stilski dotjeranih povećanja krasi book velikog formata, te video deluxe aranžman kao vrhunac video ponude.

DVD 10 kompleta

Video de luxe kompleksniji je video uradak koji je zbog načina snimanja i montaže puno bogatiji i dinamičniji te se povremeno čini kao da je snimljen s dvije kamere. Veći dio vjenčanja je spotovski izmontiran poštujući ritam muzičke podloge. Takav način montaže i sinkronizacije iziskuje dodatno vrijeme i preciznost u montiranju, kao i gomilu snimljenog materijala kojima se dodatno oslikava atmosfera i okruženje koje krasi svečanost. Gotov projekt nešto je kraći, ali je sadržajno bogatiji od materijala dužeg trajanja. Ovakav video paket plod je suradnje mladenaca i snimatelja te predstavlja vrhunac video ponude.

Vrlo je teško s nekoliko natuknica predstaviti cijeli aranžman. Molimo vas da više o svakom aranžmanu saznate kod djelatnika studija.

Svaki od predloženih aranžmana okviran je koncept i stoga može biti prilagođen vašim željama i specifičnoj situaciji.

Svi foto i video uradci autentični su uradci Wedding studija Time u čijem nastajanju nisu korištene profesionalne usluge manekena, glumaca, scenarista, šminkera i drugog stručnog osoblja.

Povratak na vrh stranice