Uredske usluge

Fotokopiranje

Crno-bijelo kopiranje do A3 formata, već od 20 lp!

Fotokopiranje u boji

Brzo i kvalitetno kopirajte vaše materijale u boji jednostrano ili obostrano, do formata A3 na standardni bijeli ili papir u boji do 250g, na paus ili folije.

Spiralni uvez - plastični

Uvezivanje seminarskih radova, projekata, s prozirnom bezbojnom ili obojenom prednjom stranom Vrijeme izrade 10 min.

Spiralni uvez - žičani

Uvez, nešto kvalitetniji i ljepšeg izgleda od plastičnog, Vašem radu dati će ozbiljniji izgled. Idealan način za uvezati Vašu knjigu, seminarski, diplomski, maturski rad ili bilo koji uradak u maloj nakladi.

Tvrdi uvez - uvez diplomskih radova

Vrsta uveza u tvrde korice različitih boja. Na vanjskoj korici otiskujemo sve potrebne podatke u zlatnoj ili srebrnoj foliji. Izrada takvog uveza traje jedan dan.

Plastificiranje

Česti su dokumenti, diplome.. koji su izloženi stalnom habanju i dodirima je potrebno ih je zaštititi do fizičkih oštečenja. Takodjer tiskovine koje su predviđene vanjskoj upotrebi i moraju biti otporne na vremenske uvjete. Plastificiranje je brz i djelotvoran način zaštite takvih matrijala.

Ispis dokumenata

Nudimo uslugu ispisa Vaših dokumenata do formata A3 ili većih (vidi niže isprint velikih formata) na laserskom printeru visoke rezolucije. Ispis može biti crno bijeli ili color, ovisno o potrebama Vaše narudžbe.

Plot grafika i projekata

Vršimo uslugu ispisa i kopiranja projektnih dokumentacija velikih formata.