Digitalni tisak

Usluge digitalnog tiska.

Pozivnice i zahvalnice za vjenčanja

Mladenci mogu izabrati među bogatom ponudom pozivnica i zahvalnica one koje najviše odgovaraju njihovom ukusu i karakteru vjenčanja. Pogledajte naš izbor pozivnica i zahvalnica za vjenčanja.

Ispis velikih formata (poster)

Ispis nacrta, planova, dokumenata... ne moraju biti ograničeni formatom. Ispisi visoke kvalitete na podlozi koja odgovara Vašim zahtjevima, dati će Vašem radu dodatnu dozu profesionalnosti.

Cjenici

Izrađujemo cjenike za caffe-barove, video klubove, pekarne.. iz donešenog materijala ili u vlastitom design-u. Cjenici se po potrebi mogu plastificirati.

Posjetnice (vizit karte)

Nudimo uslugu izrade vizitki koje mogu biti izrađene kao foto-vizitke sa velikim spektrom boja i visokom rezolucijom na foto-fapiru ili klasične vizit-karte. Vizitke dizajniramo ili izrađujemo iz Vaše već gotove pripreme.

Letci

Jedan od elemenata promiđbe svake firme, udruge, događaja... su svakako leci (flyeri) Letke izrađujemo iz donešenih materijala ili ih na Vaš zahtjev, dizajniramo.

Rođendanske pozivnice

Uveličajte rođendansku proslavu Vašeg djeteta. Izradite rođendanske pozivnice i djeleći ih prijateljima, sigurno će se osjećati posebno.

Čestitke

Čestitke mogu biti i unikatne. Umjesto klasičnih čestitki sa slikama božićnog drvca i poklona, pošaljite prijateljima vašu grupnu fotografiju izrađenu kao čestitku, djedu i baki čestitku s fotografijom njihove omiljene unuke ili dečku u vojsci čestitku s Vašom fotografijom...

Unikatne razglednice

Iako elektronski mediji preuzimaju ako već i nisu gotovo u potpunosti preuzeli ulogu nekad tako često korištenih razglednica i čestitki, moramo zaključiti da definitivno nemaju onu toplinu razglednice koju primite u ruku. Koja se moze spremiti u album i ponovo pročitati za 20 godina... Neka se takve razglednice izrade s posebnom paznjom.

Kalendari

Kao i svake godine, nudimo Vam veliki izbor foto kalendara. Unikatan poklon razveseliti će Vaše bližnje. Pogledajte našu ponudu foto kalendara.